Om oss

en reklambyrå som förstår dig

Vi är en reklambyrå i Göteborg

Vi gillar färg och form.
Man kan säga att vi brinner för det.
Vi, är egentligen jag.
Med starka samarbetspartners ser jag inga begränsningar.
1994 var året jag upptäckte Photoshop och Internet.
1997 började jag arbeta professionellt med reklam och webb.
Sedan dess har jag utfört en mängd lyckade uppdrag åt en mängd olika kunder. I en mängd olika branscher.

Om mig

Robert Westin - fotograf och grafisk formgivare

Autodidakt fotograf och formgivare.

Kontrakterad frilansfotograf för The New York Times.

Jag har även högskolepoäng i fotografi och avancerad bildredigering. Men det är min omfattande erfarenhet och öga för detaljer som gör att jag snabbt hittar snygga och bra lösningar för just ditt projekt.

top

Samarbeten

Templar events

*Templar Events är en ambitiös och personlig eventbyrå etablerad i Göteborg med erfarenhet ifrån hundratals evenemang. Partnern Martin Ehk har tagit porträttbilden ovan.

Produktionspartners

*Vi har samarbeten med mycket kompetenta produktionspartners, oavsett om det gäller vanliga papperstryck, screentryck, storformat, gravyr, bilstrajpningar, profilkläder eller presentreklam.

Robert Westin Photography

*Vi är samma, men ändå olika. Limegreen erbjuder reklamfoto av alla olika slag. Robert Westin Photography erbjuder en vidare uppsättning av fotouppdrag. Behöver ni lokala motiv till kontoret? Vi kan konstfoto och erbjuder fotokonst skräddarsytt efter era önskemål. Allt detta till rimliga priser. Hör av er med era önskemål!

top

Hört om oss

Fördelen med att anlita Limegreen är att man får ett stort företags proffsighet, med det lilla företagets personliga kontakt. De levererar med 100% känsla, kvalitet och service. – Jan Ekberg VD, IE Service

top

Några av våra uppdrag

The New York Times, Templar Events, IE Service, ICA Maxi, James Silverman Photography, City Camo, AcTricia Skatt & Redovisnining, Örgryte städ, Scandinavian Tank Storage, Lux Formosa, Gothia Cup, Gothia innebandy cup, Studio Bohus, Svenska Installationsproffsen, Disney, m.fl.

top

Vi är mycket lyhörda och förstår snabbt våra kunders behov. Nya utmaningar, nya uppgifter, det är vad vi vill ha. Kontakta oss för en prisuppgift och ett snack om ditt projekt!